Tuulenkävijät

Partiosyksy on käynnissä

Syksy alkoi varovasti koronarajoitusten mukaan ja ryhmien viikkotoiminta on alkanut. Ryhmissä on vielä tilaa kaikenikäisille uusille partiolaisille, niin tytöille kuin pojille! Tuulenkävijöillä on viikottain kokoontuvia ryhmiä kaikissa partion ikäkausissa alkaen sudenpennuista eli ekaluokkalaisista. Myös tätä nuoremmat voivat harrastaa partiota perhepartiossa, jossa alle kouluikäiset kokoontuvat yhdessä huoltajan kanssa harrastamaan partiota lapsen ikä huomioiden.

Jos haluat tulla tuulenkävijäksi, nuoreksi partiolaiseksi tai aikuiseksi johtajaksi, ota meihin yhteyttä! Aikaisempi partio- tai ilmailutausta ei ole tarpeen, lippukunta kouluttaa ja tukee uusia jäseniään. Tuulenkävijät on huippuhauska mahdollisuus tulla mukaan uudenlaiseen partiotoimintaan, ilmapartioon! Meillä onkin monia aikuisena aloittaneita partiolaisia erilaisissa tehtävissä. Kysy lisää ja aloita uusi harrastus! lippukunta@ilmapartio.fi

Lahjoituksia otetaan vastaan

Tuulenkävijät ottaa vastaan lahjoituksia, esimerkiksi Kauko-ohjattavia lennokeita, retkeilyvälineitä ja askartelutarvikkeita. Voit tarjota myös huonekaluja, esineitä tai muuta sellaista kololle. Ota lennokkiasioissa yhteyttä Janneen(janne.nyyssonen(at)gmail.com) ja muissa asioissa lippukuntaan (lippukunta(at)ilmapartio.fi).