Lokinsiivet 28.8.2021

Partiolokki-merkki

Lippukunta järjestää yhteistyössä Suomen Ilmailumuseon kanssa lasten ja nuorten ilmapartiotapahtuman Lokinsiivet lauantaina 28.8. kello 10–14 Suomen Ilmailumuseolla, Aviapolis, Vantaa. Tapahtuma on niin partiolaisille kuin kaikille ilmailusta ja ilmapartiosta kiinnostuneille, perheille ja kaikenikäisille.

Lokinsiivissä julkaistaan ilmapartioaktiviteetti Partiolokki. Se suorittamalla tutustutaan ilmailun historiaan, ilmailumuseon hienoon näyttelyyn sekä ilmapartioon. Suorittaneet saavat muistoksi kivan Partiolokki-merkin, jonka partiolainen voi ommella partiopaidan oikeaan hihaan. Partiolokki ja sen aktiviteetit jäävät museolle suoritettavaksi myös tapahtuman jälkeen.

Partioryhmät osallistuvat tapahtumaan oman johtajansa johdolla, muut huoltajan tai muun aikuisen kanssa. Aktiviteettien suorittaminen kestää noin kaksi tuntia, joten saapumalla ennen puoltapäivää varmistat, että ehdit käydä kaikilla rasteilla.

Tapahtuman hinta on 5 euroa/osallistuja. Partioryhmien johtajat ja huoltajat pääsevät mukaan ilman osallistumismaksua. Hinta sisältää aktiviteetit, pienen evään ja Partiolokki-merkin aktiviteetit suorittaneille. Museon Kahvio Yläpilvi on myös auki tapahtuman aikana. Heillä on tarjolla erityisherkkuja ja -tarjouksia.

Paikalle kannattaa saapua lähijunalla P tai I. Aviapoliksen asema on lähellä Ilmailumuseota. Museolla on rajoitetusti parkkitilaa autolla saapuville.

Partiolainen: ilmoita kaikki tapahtumaan osallistuvat: https://kuksaan.fi/39943
Kysy lisätietoa tapahtumasta: siivet@ilmapartio.fi

Someta #ilmapartio #lokinsiivet

Tervetuloa!