Lokinsiivet

Partiolokki-merkki

Lippukunta järjestää yhteistyössä Suomen Ilmailumuseon kanssa lasten ja nuorten ilmapartiotapahtuman Lokinsiivet Suomen Ilmailumuseolla, Aviapolis, Vantaa. Tapahtuma on niin partiolaisille kuin kaikille ilmailusta ja ilmapartiosta kiinnostuneille, perheille ja kaikenikäisille.

Lokinsiivissä suoritetaan ilmapartioaktiviteetti Partiolokki. Aktiviteetissa tutustutaan ilmailun historiaan, ilmailumuseon hienoon näyttelyyn sekä ilmapartioon. Suorittaneet saavat muistoksi kivan Partiolokki-merkin, jonka partiolainen voi ommella partiopaidan oikeaan hihaan.

Partioryhmät osallistuvat tapahtumaan oman johtajansa johdolla, muut huoltajan tai muun aikuisen kanssa. Aktiviteettien suorittaminen kestää noin kaksi tuntia, joten saapumalla viimeistään yhdeltä varmistat, että ehdit käydä kaikilla rasteilla. Tapahtumassa käytetään Seppoa, joten johtajat ja huoltajat tarvitsevat puhelimen käyttöönsä.

Tapahtuman hinta on 5 euroa/osallistuja. Osallistuminen maksetaan tapahtumassa käteisellä. Partioryhmien johtajat ja huoltajat pääsevät mukaan ilman osallistumismaksua. Hinta sisältää aktiviteetit ja Partiolokki-merkin. Museon Kahvio Yläpilvi on auki tapahtuman aikana. Heillä on tarjolla erityisherkkuja ja -tarjouksia. Myös grilli on kuumana. Varaa mukaan vähän käteistä makkaranostoon!

Ilmailumuseolle kannattaa saapua lähijunalla P tai I. Aviapoliksen asema on lähellä Ilmailumuseota. Museolla on rajoitetusti parkkitilaa autolla saapuville.

Ilmoittaudu mukaan Kuksassa.
Kysy lisätietoa tapahtumasta: siivet@ilmapartio.fi

Someta #ilmapartio #lokinsiivet

Tervetuloa, nähdään ilmailumuseolla!