Partiosiivet 9.3.2024

Partiolokki-toimintamerkki

Lippukunta järjestää lauantaina 9.3. yhteistyössä Suomen Ilmailumuseon kanssa lasten ja nuorten ilmapartiotapahtuman Suomen Ilmailumuseolla (Aviapolis, Vantaa). Tapahtuma on auki klo 11–15. Tapahtuma on niin partiolaisille kuin kaikille ilmailusta ja ilmapartiosta kiinnostuneille, perheille ja kaikenikäisille. Rastit ja museon nähtävyydet sopivat siis kaikille partion ikäkausille.

Partiosiivissä suoritetaan ilmapartiolaisten toimintamerkki Partiolokki, jonka aktiviteeteissa tutustutaan ilmailun historiaan, ilmailumuseon hienoon näyttelyyn sekä ilmapartioon. Partiolokki-merkki ommellaan partiopaidan oikeaan hihaan.

Partioryhmät osallistuvat tapahtumaan oman johtajansa johdolla, muut huoltajan tai muun aikuisen kanssa. Aktiviteettien suorittaminen kestää noin kaksi tuntia, joten saapumalla viimeistään yhdeltä varmistat, että ehdit käydä kaikilla rasteilla. Tapahtumassa käytetään Seppoa, joten johtajat ja huoltajat tarvitsevat puhelimen käyttöönsä. Tapahtumassa ollaan ulkona, joten pukeudu sään mukaisesti.

Tapahtuman hinta on 5 euroa/osallistuja. Yli viiden partiolaisen ryhmien johtajat ilmaiseksi. Osallistuminen maksetaan tapahtumassa käteisellä tai MobilePayna. Hinta sisältää aktiviteetit ja Partiolokki-merkin.

Museon Kahvio Yläpilvi on auki tapahtuman aikana. Kahvion tarjoukset ovat
– pillimehu ja pulla 4 €
– pillimehu ja pasteija 4 €
– kuuma juoma ja pulla 5 €

Ilmailumuseolle kannattaa saapua lähijunalla P tai I. Aviapoliksen asema on lähellä Ilmailumuseota, valitse Aviabulevardin uloskäynti. Museolla on rajoitetusti parkkitilaa autolla saapuville.

Partiolaiset pitävät tapahtumassa partiohuivia.

Ilmoita kaikki osallistujat Kuksaan: https://kuksaan.fi/68122
Kysy lisätietoa tapahtumasta: partiosiivet@ilmapartio.fi
Ilmailumuseon kotisivut: https://ilmailumuseo.fi/

Someta #ilmapartio #partiosiivet

Tervetuloa, nähdään ilmailumuseolla!