Partiolokki

Partiolokki-toimintamerkki

Malmin Tuulenkävijät on perustanut yhteistyössä Suomen Ilmailumuseon kanssa Partiolokki-toimintamerkin, jossa partiolainen tutustuu ilmailun historiaan, ilmailumuseon hienoon näyttelyyn sekä ilmapartioon. Muistoksi suorittamisesta saa Partiolokki-merkin, jonka partiolainen voi ommella partiopaidan oikeaan hihaan.

Partiolokki on kaikille partiolaisille ja ilmailuhistoriasta kiinnostuneille museovieraille. Se sopii kaikille partion ikäkausille ja aikuisille. Osallistua kannattaa ryhmänä tai perheenä.

Partioryhmät osallistuvat Partiolokkiin oman johtajansa johdolla ja perheet aikuisen kanssa. Mainitse museon infossa, että haluat suorittaa lokin, niin saat osallistumisohjeet. Aktiviteettien suorittaminen kestää noin kaksi tuntia. Partiolokissa käytetään Seppoa, joten johtajat ja huoltajat tarvitsevat tapahtumassa kännykän.

Partiolokin suorittaminen maksaa nuorille partiolaisille (partiohuivi merkkinä) 5 € ja ryhmiä valvoville johtajille ja aikuisille 7 €. Ei-partiolaisille osallistujille on normaali museon sisäänpääsymaksu. Kaikille huomioidaan hinnoissa erilaiset kampanjat ja Museokortit.

Suomen Ilmailumuseo sijaitsee Vantaan Aviapoliksessa. Paikalle kannattaa saapua lähijunalla P tai I. Aviapoliksen juna-asema on lähellä Ilmailumuseota, valitse Aviabulevardin uloskäynti. Museolla on rajoitetusti parkkitilaa autolla saapuville.

Kysy lisätietoa tapahtumasta: partiolokki@ilmapartio.fi

Someta #ilmapartio #partiolokki

Tervetuloa!