Partiolokki

Partiolokki-merkki

Malmin Tuulenkävijät on perustanut yhteistyössä Suomen Ilmailumuseon kanssa ilmapartioaktiviteetti Partiolokin museolle. Se suorittamalla partiolainen tutustuu ilmailun historiaan, ilmailumuseon hienoon näyttelyyn sekä ilmapartioon. Suorittaneet saavat muistoksi kivan Partiolokki-merkin, jonka partiolainen voi ommella partiopaidan oikeaan hihaan.

Partiolokki on museolla kaikkien partiolaisten suoritettavana. Saamme aktiviteettiin liittyvät järjestelyt valmiiksi syyskuun aikana. Tämän jälkeen partiolainen voi saapua museolle ryhmässään tai vaikka perheen kanssa ja suorittaa merkin.

Partioryhmät osallistuvat Partiolokin suorittamiseen oman johtajansa johdolla tai perheen aikuisen kanssa. Aktiviteettien suorittaminen kestää noin kaksi tuntia. Partiolokissa käytetään Seppoa, joten johtajat ja huoltajat tarvitsevat tapahtumassa kännykän.

Paikalle kannattaa saapua lähijunalla P tai I. Aviapoliksen asema on lähellä Ilmailumuseota. Museolla on rajoitetusti parkkitilaa autolla saapuville.

Kysy lisätietoa tapahtumasta: partiolokki@ilmapartio.fi

Someta #ilmapartio #partiolokki

Korona: Partiolokki suoritetaan vallitsevien koronarajoitusten ja -ohjeistusten mukaisesti. Noudata tässä Ilmailumuseon ohjeita.

Tervetuloa!