Ilmapartio-ohjelma

(WIP)

Perustietoa

Ilmapartio-ohjelma koostuu sudenpennuille kuudesta ilmaohjelmajäljestä ja seikkailijoille neljästä varsinaisesta taitomerkista sekä neljästä muusta taitomerkistä. Tarpojille ilmaohjelma koostuu lisäaktiviteeteista tarppojen sisällä ja samoajille on ilmapartiotasku.

Jos haluatte suorittaa näitä ohjelmia omissa lippukunnissanne, ottakaa yhteyttä sivun alalaidassa olevalla lomakkeella tai lähettäkää sähköpostia osoitteeseen hannu(at)ilmapartio.fi.

Sudenpennut

Sudenpentujen ohjelma koostuu kuudesta ilmapartiojäljestä: Ilmailija, Lennättäjä, Sää, Lentävä luonto, Avaruus sekä Pilotti. Nämä eivät pilottia lukematta tarvitse pääsyä lentokentälle tai mitään muutakaan “oikeaan ilmailuun” liittyvää resurssia, vain intoa suorittaa. Ilmalippukunnissa näitä suoritetaan n. 1 jokasena keväänä tai syksynä halutussa järjestyksessä, jättäen kuitenkin pilotti-jälki viimeiselle keväälle.

Seikkailijat

Seikkailijoiden ilmaohjelmassa on neljä varsinaista taitomerkkiä, Ilmapartiotaitomerkit I, II, III ja IV. Nämä on tarkoitettu suoritettavaksi niihin liittyvien Ilmansuuntien yhteydessä, eli Taitomerkki I pohjoisen yhteydessä, Taitomerkki II etelän ja niin edelleen. Näiden lisäksi jokaiseen taitomerkkiin liittyy yksi perinteisen partio-ohjelman merkki, joka suoritetaan ilmailupainotuksella: Taitomerkki I – Viestitys, Taitomerkki II – sääntuntija, Taitomerkki 3 – Tähdet ja avaruus sekä Taitomerkki IV – Suunnistus.

Näiden merkkien lisäksi kolmannelle seikkailijavuodelle on 4 ilmapartiotaitomerkkiä: Lennokki ja leija, lentävä luonto, Raketti ja Virtuaalilentäjä. Nämä suoritetaan väli-ilmansuuntien yhteydessä.

Tarpojat

Ohjelma on keskeneräinen

Samoajat

Ohjelma on keskeneräinen

Yhteydenottolomake

    Nimi*

    Sähköposti*

    Puhelin

    Aihe

    Viesti